Dierenparken.nlAlles over dierenparken onder één dak.
Reptielenhuis de Aarde

Reptielenhuis de Aarde

Een probleem met veel dierentuinen is dat ze zich voornamelijk focussen op een brede variatie aan dieren. Dat is natuurlijk leuk wanneer je verschillende dieren wilt zien, want dan kun je je ogen uitkijken. Maar soms is het ook leuk om specifieke dieren te bewonderen. Iedereen heeft namelijk wel een bepaalde voorkeur voor dieren en als je dan naar een reguliere dierentuin gaat, dan ga je vaak voor dat ene dier heen. Maar ondertussen moet je wel allemaal langs andere dieren en is het bijvoorbeeld moeilijk om die specifieke dieren te vinden. Bovendien betaal je dan ook nog eens veel meer geld. Wanneer je echter liefhebber bent van een specifiek soort dier, zoals reptielen, dan is het verstandig om naar reptielenhuis De Aarde te gaan. Dit ‘reptielenhuis’ focust zich enkel op reptielen, waardoor je zeker weet dat je tijd van je leven hebt als echte fan van reptielen.

Meer informatie over het Reptielenhuis de Aarde.

Reptielenhuis de Aarde - informatie
Bron: https://www.deaardebreda.nl/het-reptielenhuis/wat-kunt-u-verwachten.html

Maar het soort reptiel is natuurlijk heel breed, dus wellicht vraag je je af wat voor soort reptielen er daar zoal te vinden zijn. Enerzijds zijn er hagedissen. Die zijn zeker leuk om te bekijken, want die zie je niet vaak in Nederland in het wild, dus dat is natuurlijk een voordeel te noemen. En wat je helemaal niet in het wild ziet: krokodillen en schildpadden! Gelukkig zijn die wel te bewonderen in het reptielenhuis. Maar er is nog meer dan dat. Veel mensen zijn namelijk echt liefhebbers van slangen, maar ook die laten zich moeilijk in het wild zien hier in Nederland. Maar niet alleen voor mensen die liefhebbers zijn van reptielen komen aan hun trekken, maar ook liefhebbers van amfibieën. Denk daarbij aan padden, kikkers en salamanders. Natuurlijk zijn die ook in het echt te bewonderen, maar deze zijn wel heel speciaal. Er zijn unieke padden, kikkers en salamanders die je hoogstwaarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Echt aan te raden kortom. Ook voor spinnen en dergelijke ben je er op de juiste plek. In principe alle enge dieren! Ook leuk voor kinderen, maar natuurlijk ook gewoon voor volwassenen.

Korting op het reptielenhuis.

Natuurlijk is het mogelijk om korting te krijgen voor het reptielenhuis. Op die manier wordt het ook mogelijk om erheen te gaan voor mensen met een kleine portemonnee. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kinderfeestje te organiseren. Dan is er vaak een kortingsarrangement en wordt er korting per kind gerekend. Naast de gebruikelijke plekken waar je dan heen kunt gaan, is er ook de mogelijkheid om extra faciliteiten erbij te boeken. Denk bijvoorbeeld aan lekker eten of iets dergelijks. Soms kan het ook zo zijn dat de jarige een bepaald cadeau krijgt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is er de mogelijkheid om de plek met groepen te bezoeken. Daarbij geldt: hoe groter de groep is, hoe meer korting er mogelijkheid is per persoon voor het reptielenhuis. Ook is het mogelijkheid om daar extra faciliteiten bij te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een speurtocht voor kinderen. Tegen een klein tarief extra kan dit al geregeld worden. Daarnaast is het reptielenhuis niet alleen voor entertainment, maar kan er ook voorlichting worden gegeven aan scholen. Enerzijds kan een klas op bezoek komen voor een schoolreisje, maar ook vice versa. Dat mensen naar de school komen om voorlichting te geven.

Adres en openingstijden

Het voordeel van het reptielenhuis is dat het op veel verschillende dagen geopend is. Namelijk van woensdag tot en met zondag van 10 tot 6. Wanneer je dus om 10 uur komt heb je 8 uur de tijd om te genieten van alle prachtige dieren die er zijn. Het reptielenhuis is te vinden in Breda (Aardenhoek 26a, 4817 NE Breda) en gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

Meer dierenparken.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *